10.12.2020

10.12.2020

Pašejo mi zvoki na cesti – ali naj bo to smetar, ki je prišel pobrat smeti, kar zelo cenim. Pomislite, kaj bi svet brez smetarjev. Lahko so to avtomobili ljudi, ki so prišli iz službe. In pašejo mi zvoki na hodniku, iz zgornjih nadstropij … Tako vem, da se dogaja. Otroci pišejo naloge, se družijo s starši, nekdo je zgoraj šel na wc. Ja, vem. TMI.
Ko sem bila v študentskem domu, mi je bilo prav tako všeč, da so se stanovalci sprehajali po hodniku do kuhinje, ali da so se družili v kopalnici – to je bil pač največji prostor v nadstropju.
Tudi če si sam v svoji (študentski) sobi, nisi sam. Poleg tebe je še veliko ljudi, ki imajo podobne skrbi kot ti, ki so prav tako ljudje, kot ti.
Prijetno mi je. Boljše se počutim kot prej v ogromni hiši, ko sem bila večinoma sama. Nikjer nikogar in nisi mogel “poslušat” sosedov. Res, narava je lepa stvar. To sem pač izgubila. No, pa saj v naravo takrat nisem hodila in mi niti ne manjka toliko. Ko bo čas, bom že šla na kakšen prostovoljni sprehod.
Za zdaj pa rada uživam v svojem miru. Poslušam veliko glasbe. Zdaj sem obudila spet svojo ljubezen do poslušanja glasbe. Všeč mi je. Vse je tako lepo.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: nekategorizirano. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Tagi