29.03.2021 – Dolgčas

29.03.2021

Ja, prej v zvezi mi je bilo dolgčas Sedaj mi je tudi dolgčas. Torej sem bila za ves dolgčas kriva jaz sama?
Sem pa zadovoljna. Tako vsaj verjamem. Nimam več skrbi. Čutim svobodo. Saj ne, da prej nisem bila svobodna. Ampak tisto prej je bila drugačna svoboda.
Sedaj me nič več ne skrbi. Ne kaj bo jutri, ne dan potem (še veste tisti komad?).
Grem v službo, kjer uživam. Končno sem začela uživat v službi. Mogoče je to, da sem zadovoljna z vsem (tudi če so stranke “fine” in nergajo) krivo to, da sem dobila točno tisto, česar prej nisem imela.
Jem dobro, spim dobro, zdravje je odlično.
Samo nedelje so ratale dolgočasne in za nameček sem še v ponedeljek doma. Kaj bom počela, nimam pojma.
Je pa lepo biti brez skrbi in prespati nedeljske popoldneve po super nedeljskem kosilu, ki si ti ga niti ni treba skuhati.
Začela sem se počutiti kot kakšna študentka. In če sem lani ob rojstnem dnevu v službi skoraj zajokala od tega, ker nisem bila srečna, vem, da se bo po enem letu marsikaj spremenilo. Letos za rojstni dan ne bom jokala od žalosti. Ampak bom vesela in nasmejana, ker sem svobodna.
A do takrat je še kar nekaj mesecev.
Meni svoboda pomeni, da kot odrasla oseba lahko počnem, kar si želim in kar me je volja. Brez občutka, da me bo kdo obsojal, brez občutka krivde, da sem nekaj naredila narobe. Brez občutka, da moram nekaj narediti, da ustrežem določenim ljudem. Odgovarjam sama sebi. Skrbim sama zase. Fokusiram se na sebe. Samska sem končno prava jaz.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: nekategorizirano. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Tagi