27.4.2021

27.04.2021

Evo, tukaj smo. Praznik in spet doma. Zunaj slabo vreme, dež.Naspala sem se, tako, da ne morem cel dan spati. Ta teden me spremlja pms in zdaj še polna luna. Dobro je to, da se bo pms jutri končal, ko se začnejo ženske stvari.
Ko se imaš fajn v službi in v družbi sodelavk in sodelavcev, čeprav si mirna, tiha, zadržana, melanholična, ne veš, kaj bi sama s sabo v prostem času ali na praznik. Zelo sem izbirčna pri tem, kaj bi gledala, kakšno serijo, kakšen film. Nimam družbe, druženje odpade. Po navadi prosti dnevi hitro minejo, ampak ne vem, zakaj imam občutek, da ta ne bo. Knjig nimam, ker se nisem včlanila v MKL. Ker moram nekaj iskati in fotokopirati v NUK in bi se tja včlanila. To načrtujem za poletje. Žalostno je, ampak samo danes. Lahko bi imela že otroka. Ravno včeraj sem prebrala na forumu, da si ljudje omislijo otroka, ker jim je dolgcajt, ker nimajo hobijev. Imela sem kar veliko interesov, sem jih pa opustila. Sem pač samo neka zblojenka, ki je hotela skočiti pod vlak, pa so ji vlak ukinili. Ni me strah. Ni me strah umreti. Pred kratkim me je skoraj povozil avto, ker je peljal čez prehod, kot da ne bi bilo nič. Čez ta prehod sem šla čisto normalno in se ob njegovem približevanju sploh nisem ozirala na avto. Pred leti me je v nekem kraju tudi skoraj zbil avto v ovinku, ko sem prečkala zebro pri zelenem semaforju. Očitno sem mačka in imam še 7 življenj.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: nekategorizirano. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Tagi