7.7.2021 – dve leti

7.07.2021

Po 2 letih dela v trgovini se glede dela v trgovini počutim čisto drugače. Vse mi je enostavnejše, lažje, stvari znam, stranke me poznajo, me pozdravijo, ogovorijo, so prijazne … za tiste, ki pa niso, in ki “komplicirajo”, pa se ne sekiram več.
Večkrat mi že gre na živce delo v eni in isti trgovini in razmišljam, da bi šla delat drugam. Ampak potem, ko pridem domov, se ohladim in ne razmišljam več o službi. Doma ne težim več s problemi v službi, ampak samo počivam ali počnem svoje stvari. Včasih sem doma nonstop težila o službi.
Tudi življenje se mi je spremenilo. Prej sem bila bolj obremenjena z določenimi stvarmi. (Kdaj bo izpit za avto, kdaj bodo otroci, …) Sedaj imam svoj mir in sem brez skrbi. No, skrbijo me le besede, da bo jeseni spet vse zaprto, če ne bo precepljenosti.
Pozabljam, čeprav se še spomnim.
Morala bi nehati jesti sladkarije in se začeti ukvarjati s športom. Bojim se, da ko si bom kupila športna oblačila, da se mi ne bo ljubilo športat. Res bi že morala razmigat to svojo rit.
Vesela sem, srečna, vsako prosto minito si vklopim glasbo. To mi daje energijo in veselje.
Srečna sem, ker sem zaljubljena v mojo Ljubljano.
To mi je vse.

  • Share/Bookmark

Zapisano pod: nekategorizirano. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Tagi